Bestron DUE40028

Posted by admin 8 april 2019

Kermis suikerspinmachineDesign van de Bestron DUE 40028

Het design is zeer stabiel door de zuignappen.

Gebruiksgemak Bestron Suikerspinmachine DUE40028

Deze Bestron Suikerspinmachine DUE40028 maakt suikerspinnen van gemiddeld 20 centimeter doorsnee. De smaak is goed enĀ  suiker blijft tijdens de het maken van de suikerspin in de kom zitten. Ook wordt de machine voldoende heet. De machine is bij de eerste keer gebruik makkelijk te monteren aan de hand van een duidelijke gebruiksaanwijzing die erbij geleverd is.

Prijs / Kwaliteitverhouding Bestron Suikerspinmachine DUE40028

De Bestron Suikerspinmachine DUE40028 is een suikerspinmachine met een goede prijs/kwaliteit. Voor een bedrag van EUR 39,95 heeft u een suikerspinmachine met een goede prijs kwaliteit verhouding. Een nadeel van deze machine zou kunnen zijn dat met name kinderen het vaak leuk vinden als er veel kleurtjes mee gemoeid zijn, een alternatief voor deze machine zou dan de frivole Kermis suikerspinmachine. En mocht u het echt willen laten knallen, en indruk willen maken op een feestje dan zijn er de professionele machines. Voor af en toe gebruik is deze Bestron Suikerspinmachine DUE40028 echter een prima alternatief.

Gemak met schoonmaken Bestron Suikerspinmachine DUE40028:

De onderdelen van de machine zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en ze kunnen in de vaatwasser of onder de kraan in warm water worden afgespoeld.

Specificaties van de Bestron Suikerspinmachine DUE40028 op een rij:

Specificaties:
Inclusief maatlepeltje en 10 houten stokjes
Aan/uitschakelaar met indicatielampje
Afneembare kom die geschikt is voor de vaatwasser
Eenvoudig te reinigen
Zuignappen voor meer stabiliteit
420W

En… bent u na het vergelijken van de verschillende machines tot de conclusie gekomen dat dit de beste suikerspinmachine is voor uw wensen? Koop de Bestron Due 40028 hier:

Prijs: EUR 39,95,-