Bestron suikerspinmachine Due 40028

Posted by admin 19 september 2011

Bestron suikerspinmachineDesign van de Bestron suikerspinmachine

Het design oogt stabiel, en de witte kleur van de machine is neutraal en past in ieder interieur of keuken. Door de zuignappen is de machine stabiel.

Gebruiksgemak Bestron suikerspinmachine

Deze Bestron suikerspinmachine maakt suikerspinnen van gemiddeld 20 centimeter doorsnee. De smaak is goed enĀ  suiker blijft tijdens de het maken van de suikerspin in de kom zitten. Ook wordt de machine voldoende heet. De machine is bij de eerste keer gebruik makkelijk te monteren aan de hand van een duidelijke gebruiksaanwijzing die erbij geleverd is.

Prijs / Kwaliteitverhouding Bestron suikerspinmachine

De Bestron suikerspinmachine DUE 40028 is de goedkoopste suikerspinmachine die we hebben kunnen vinden. Voor een bedrag van EUR 36 heeft u een suikerspinmachine met een goede prijs kwaliteit verhouding. Een nadeel van deze machine zou kunnen zijn dat met name kinderen het vaak leuk vinden als er veel kleurtjes mee gemoeid zijn, een alternatief voor deze machine zou dan de oranje Tefal machine zijn of de frivole Kermis suikerspinmachine. En mocht u het echt willen laten knallen, en indruk willen maken op een feestje dan zijn er de professionele machines. Voor af en toe gebruik is deze Bestron suikerspinmachine echter een prima alternatief.

Gemak met schoonmaken Bestron suikerspinmachine:

De onderdelen van de machine zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en ze kunnen in de vaatwasser of onder de kraan in warm water worden afgespoeld.

Specificaties van de Bestron Suikerspinmachine Type Due 40028 op een rij:

Kleur:Wit
Aansluitwaarde: 420 W
Voltage: 230 V
Geschikt voor gewone of gekleurde kristalsuiker.
Aan-/uitschakelaar met indicatielampje.
Afneembare kom.
Eenvoudig te reinigen.
Zuignappen voor meer stabiliteit.
Inbegrepen:Maatlepel en 10 houten serveerstokjes

En… bent u na het vergelijken van de verschillende machines tot de conclusie gekomen dat dit de beste suikerspinmachine is voor uw wensen? Koop de Bestron Suikerspinmachine Due 40028 hier:

Prijs: EUR 34,95,-