Megagadgets Kermis Cotton Candy Maker

Posted by admin 19 september 2011

Kermis suikerspinmachineDesign van de Megagadgets Cotton Candy Maker

Het design oogt stabiel, met een vrolijke leuke kleur en Carnival opschrift. Door de pootjes en het wieltje is de machine stabiel.

Gebruiksgemak Megagadgets Cotton Candy Maker

Deze Megagadgets Cotton Candy Maker suikerspinmachine maakt suikerspinnen van gemiddeld 20 centimeter doorsnee. De smaak is goed enĀ  suiker blijft tijdens de het maken van de suikerspin in de kom zitten. Ook wordt de machine voldoende heet. De machine is bij de eerste keer gebruik makkelijk te monteren aan de hand van een duidelijke gebruiksaanwijzing die erbij geleverd is.

Prijs / Kwaliteitverhouding Megagadgets Kermis Cotton Candy Maker

De Megagadgets Cotton Candy Maker is een suikerspinmachine met een goede prijs/kwaliteit. Voor een bedrag van EUR 21,95 heeft u een suikerspinmachine met een goede prijs kwaliteit verhouding. Een nadeel van deze machine zou kunnen zijn dat met name kinderen het vaak leuk vinden als er veel kleurtjes mee gemoeid zijn, een alternatief voor deze machine zou dan de oranje Tefal machine zijn of de frivole Kermis suikerspinmachine. En mocht u het echt willen laten knallen, en indruk willen maken op een feestje dan zijn er de professionele machines. Voor af en toe gebruik is deze Megagadgets Kermis Cotton Candy Maker echter een prima alternatief.

Gemak met schoonmaken Megagadgets Cotton Candy Maker:

De onderdelen van de machine zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en ze kunnen in de vaatwasser of onder de kraan in warm water worden afgespoeld.

Specificaties van de Megagadgets Cotton Candy Maker op een rij:

Kleur:Rood
Werkt op 230V stekker
Afmetingen L/B/H: 30 cm x 30 cm x 25 cm.
Exclusief stokjes en suiker

En… bent u na het vergelijken van de verschillende machines tot de conclusie gekomen dat dit de beste suikerspinmachine is voor uw wensen? Koop de Megagadgets Cotton Candy Maker hier:

Prijs: EUR 21,95,-