Kermis suikerspinmachine

Posted by admin 19 september 2011

Kermis suikerspinmachineDesign van de Kermis suikerspinmachine

Het design is vrolijk en zal kinderen zeker aanspreken. Deze Kermis Suikerspinmachine is een echte gadget, het oog wil tenslotte ook wat. Deze suikerspinmachine heeft als voornaamste kleuren rood en wit, met zwarte wieltjes. Als opdruk staat er ‘Candy Floss Machine’ , dit is de Engelse vertaling van suikerspinmachine.

Gebruiksgemak Kermis suikerspinmachine

Deze Kermis suikerspinmachine maakt suikerspinnen van een normale grootte. De smaak is super en  hij is makkelijk te bedienen. Ook wordt de machine voldoende heet. Een kanttekening is dat het  wel heel even duurt voordat hij klaar is met het maken van de suikerspin maar dan heb je ook wel een heerlijke suikerspin. De machine is makkelijk te monteren.

Prijs / Kwaliteitverhouding Kermis suikerspinmachine

De Kermis suikerspinmachine is de een van de goedkopere suikerspinmachines die we hebben kunnen vinden, en daarmee ook een van de leukste in deze prijscategorie. Voor een bedrag van EUR 39,95 heb je deze frivole suikerspinmachine met een goede prijs kwaliteit verhouding. Een nadeel van deze machine zou kunnen zijn dat hij een ietwat onhandig formaat heeft als je hem wilt opbergen en dat het even duurt voordat de suikerspin klaar is. Dit zou ook weer als voordeel kunnen worden gezien, hij zal het geweldig doen op kinderfeestjes, waar het niet alleen om het zorgen voor een hapje gaat. Met de Kermis suikerspinmachine zijn de kinderen voor lange tijd bezig met het maken van hun eigen suikerspin, wat de jonge gasten met veel enthousiasme zullen doen. Een alternatief voor deze machine zou dan de oranje Tefal machine zijn, die ook erg vrolijk oogt. En mocht je het echt willen laten knallen, en indruk willen maken op een feestje dan zijn er de professionele machines. Voor af en toe gebruik of op een (kinder)feestje is deze Kermis suikerspinmachine echter een prima koop.

Gemak met schoonmaken Kermis suikerspinmachine:

De onderdelen van de machine zijn gemakkelijk uit elkaar te halen en gemakkelijk schoon te maken.

Specificaties van de Kermis Suikerspinmachine op een rij:

Kleur:Rood, Wit (en een paar zwarte elementen)
Voeding: Netstroom
Geschikt voor gewone of gekleurde kristalsuiker.
Afneembare kom.
Eenvoudig te reinigen.

Wilt u deze leuke en originele suikerspinmachine aanschaffen, dan kunt u de Kermis suikerspinmachine hier kopen:

Prijs: EUR 38,50