Princess suikerspinmachine 292993

Posted by admin 8 april 2019

Princess suikerspinmachine

Met deze Princess suikerspinmachine kun je heerlijke suikerspinnen maken, net als op de kermis! Dit apparaat wordt geleverd met stokjes en een doseerbeker. Een bijkomend voordeel van deze suikerspinmachine is dat de kom uitneembaar is en in de vaatwasser kan! Makkelijker kan het niet.

Design van de Princess suikerspinmachine

Het design oogt degelijk, en de witte kleur van de machine is neutraal en past in ieder interieur. Door de sterke zuignappen is de machine heel stabiel.

Gebruiksgemak Princess suikerspinmachine

Deze Princess suikerspinmachine maakt suikerspinnen van een goede grootte met een mooie kleur. De smaak is prima enĀ  suiker blijft tijdens de het maken van de suikerspin in de kom zitten. Ook wordt de machine voldoende heet, dat is bij alle getest machines het geval. De machine is makkelijk te monteren en demonteren.

Prijs / Kwaliteitverhouding Princess suikerspinmachine

De prijs van de Princess suikerspinmachine 292993 ligt wat hoger dan de andere machines. Voor een bedrag van EUR 43,50 heb je een suikerspinmachine met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Het design van de machine is net als de Bestron heel neutraal, met name kinderen vinden het vaak leuk als er veel kleurtjes mee gemoeid zijn, een alternatief voor deze machine zou dan de oranje Tefal machine zijn of de frivole Kermis suikerspinmachine. En mocht je het echt willen laten knallen, en indruk willen maken op een feestje dan zijn er de luxe en professionele suikerspinmachines. Overall gezien vinden wij de Princess de beste prijs/kwaliteitverhouding hebben.

Gemak met schoonmaken Princess suikerspinmachine:

De onderdelen van de machine zijn heel erg makkelijk uit elkaar te halen en ze kunnen in de vaatwassen of onder de kraan in warm water worden afgespoeld.

Specificaties van de Princess Suikerspinmachine 292993 op een rij:

Kleur: Wit
Aansluitwaarde: 400 W
Voltage: 220 – 240 V
Inbegrepen: Maatlepel en Serveerstokjes
Geschikt voor gewone of gekleurde kristalsuiker.
Afneembare kom.
Eenvoudig te reinigen.
Sterke zuignappen voor goede stabiliteit.

En… bent u na het vergelijken van de verschillende machines tot de conclusie gekomen dat dit de beste suikerspinmachine is voor uw wensen? Koop de Princess Suikerspinmachine 292993 hier:

EUR 43,50