Tefal suikerspinmachine KD 300012

Posted by admin 19 september 2011

Tefal suikerspinmachine

Type: Tefal Suikerspinmachine KD300012

Deze vrolijke Tefal suikerspinmachine maakt fantastische suikerspinnen! De machine wordt compleet geleverd met stokjes en een een maatlepel. Ook deze suikerspinmachine is erg makkelijk schoon te maken, dat de kom is uitneembaar en kan in de vaatwasser.

Design van de Tefal suikerspinmachine

Het design is de vrolijkste van alle geteste machines! Deze machine fleurt uw kamer of keuken helemaal op en geeft meteen een feestelijke uitstraling. Vooral kinderen zijn hier dol op. Door de zuignappen is de machine stabiel.

Gebruiksgemak Tefal suikerspinmachine

Om te zien hoe deze Tefal suikerspinmachine in de praktijk gebruikt wordt, kun je op tabblad handleidingen (of hier) klikken, daar is een video opgenomen hoe deze Tefal suikerspinmachine op je eigen aanrecht een prachtige suikerspin maakt. Op de video is te zien dat deze Tefal suikerspinmachine suikerspinnen van een normale grootte maakt. De smaak is prima en  de machine is goede te bedienen, hij heeft een aan-en uit knop. Ook wordt de machine voldoende heet, dat is bij alle getest machines het geval. De machine is makkelijk te monteren en demonteren.

Prijs / Kwaliteitverhouding Tefal suikerspinmachine KD300012

De prijs van de Tefal ligt iets hoger dan die van de andere drie geteste machines. Voor een bedrag van EUR 55 heb je een hele vrolijke, degelijke suikerspinmachine. Tefal staat er om bekend dat het duurzame apparaten zijn. Wij hebben de machines namelijk niet kunnen testen op duurzaamheid, het prijskaartje van Tefal zal er ook mee te maken hebben dat de machine misschien wat langer mee gaat. Het design van de machine is net als de Kermis heel vrolijk, met name kinderen vinden het vaak leuk als er veel kleurtjes mee gemoeid zijn. En mocht u echt indruk willen maken op een feestje dan zijn er de luxe en professionele suikerspinmachines. Overall gezien vinden wij de Tefal een erg leuke machine die doet wat hij moet doen: een lekkere suikerspin maken.

Gemak met schoonmaken Tefal suikerspinmachine:

De onderdelen van de machine zijn heel erg makkelijk uit elkaar te halen en ze kunnen in de vaatwassen of onder de kraan in warm water worden afgespoeld.

Specificaties van de Tefal Suikerspinmachine KD300012 op een rij:

Kleur: Oranje met gekleurde motieven
Aansluitwaarde: 450 W
Voltage: 220 – 240 V
Inbegrepen: Maatlepel en 6 plastic stokjes
Overig: Wanden in isolerend thermoplastic en heeft een Aan/Uit knop

En… bent u na het vergelijken van de verschillende machines tot de conclusie gekomen dat dit de beste suikerspinmachine is voor uw wensen? Koop de Tefal Suikerspinmachine KD300012 hier:


EUR 49